Mathilde Swann – (Bond) – 30-vuotiaana

Mathilde Swann – (Bond) – 30-vuotiaana

April 26, 2022 0 By 007 Travelers

Teksti: 007 Travelers

Mathilde Swann nähdään elokuvassa “007 No Time to Die” (2021) 5-vuotiaana. Hän on siis syntynyt noin vuonna 2016 ja on 30-vuotias vuonna 2046. Millainen maailma lieneekään silloin? Hänen äitinsä Madeleine on tuolloin noin 60-vuotias. Mitä voisimme odottaa Mathildesta tulevan?

Mikäli hän seuraa äitinsä jalanjälkiä, Mathilde voisi olla menestynyt perheellinen psykiatri, joka osaa varmasti useampaa kieltä. Olihan Mathilden isä britti, äiti ranskalainen ja isoisä Mr. White todennäköisesti Skandinaviasta sukujuuriltaan. “007 No Time to Die” -elokuvassa Madeleine ja Mathilde asuvat Norjassa, ja isoisää Mr. Whitea näytellyt Jesper Christensen on tanskalainen, joten voinemme olettaa Mathilden osaavan ainakin englantia, ranskaa ja jotain skandinaavista kieltä (norjaa luultavasti). Mathilde katselee norjankielisiä piirrettyjä “No Time to Die” -elokuvassa. Tosin hänen äitinsä ei kuulla puhuvan hänelle muuta kuin ranskaa ja englantia. Kytköksiä on myös Itävaltaan. Siellä hänen äitinsä työskenteli “007 SPECTRE” -elokuvan (2015) aikaan Hoffler- klinikalla, ja Mathilden isoisä Mr. White kohtasi kuolemansa.

Lisa Dorah-Sonnet Mathilden roolissa elokuvassa “007 No Time to Die” (2021)
Photo © EON, United Artists, Danjaq, LLC

Vai seuraisiko Mathilde kuuluisan isänsä James Bondin jalanjälkiä ja liittyisi brittitiedustelupalvelun leipiin (jossa myös äiti Madeleine työskentelee “No Time to Die” – elokuvassa tai päätyisi kenties ranskalaisen “Deuxième Bureaun” palkkalistoille? Kirjamaailmassa Deuxièmessa työskentelee Bondin hyvä ystävä René Mathis (elokuvien puolella hän on kuitenkin MI6:n palkkaama ja kuoleekin elokuvassa “007 Quantum of Solace“). Mielenkiintoista on kuinka Mathilde suhtautuu tulevaisuudessa MI6:een, jonka palveluksessa molemmat hänen vanhempansa ovat olleet. Hän voi ehkä olla ylpeä kuuluisasta isästään. Entä hänen äitinsä? Onko hän kenties yhä MI6:n palveluksessa?

No Time to Diessa” Mathilde osoittaa myös kiinnostusta hyönteisiä kohtaan kysellessään äidiltään autossa niistä:

Mathilde: “Äiti. Hyttynen puri minua.”

Madeleine: “Ei hätää.”

Mathilde: “Pidätkö sinä hyttysistä, pupu? Olenko paras ystäväsi? Olenko? Äiti… Onko hyttysillä ystäviä?”

Madeleine: “En tiedä.”

Mathilde: “Tuskinpa.”

Ehkäpä Mathildesta tuleekin hyönteistieteilijä, vai heräsikö kiinnostus Safinin saarella erikoisiin kasveihin, joita tämä kasvattelee? Voisiko kasvitieteilijä olla Mathilden ammatti? Tai yhdistelmä molemmista ylläolevista? Voisiko maailmanparantamisesta tulla tärkeä asia Mathildelle?

Lisa-Dorah Sonnet (Mathilde) ja Rami Malek (Safin) puutarhassa elokuvassa “007 No Time to Die” (2021)
Photo © EON, United Artists, Danjaq, LLC

Toki on mahdollista, että Mathilde löytää elämäänsä aivan oman suunnan, jolla ei ole mitään tekemistä hänen vanhempiensa tai lapsuudessa kokemiensa asioiden kanssa. Hänellä on maailma edessään ja mahdollisuudet vaikka mihin! Mielenkiinnolla jäämme seuraamaan, kertovatko seuraavat James Bond -elokuvat meille, mikä Mathilden tulevaisuus onkaan 🙂

Lisää MUITA 007-AIHEISIA UUTISIA täällä