“007: Road to a Million” Amazon Prime Video- striimauspalvelussa

“007: Road to a Million” Amazon Prime Video- striimauspalvelussa

November 12, 2023 0 By 007 Travelers

007: Road to a Million” on tosi-tv-kilpailuohjelma, joka sai alkuideansa James Bond -elokuvista. Brian Coxin isännöimässä tapahtumassa yhdeksän kahden hengen joukkuetta kilpailee miljoonan punnan voitosta vakoojateemaisten haasteiden kautta. Sarjan on kehittänyt 72 Films yhdessä Eon Productionsin ja MGM Televisionin kanssa julkaistavaksi Amazon Prime Video- striimauspalvelussa alkaen 10. marraskuuta 2023.

Brian Cox “The Controller”in roolissa TV-sarjassa “007: Road to a Million

“The Controller” asettaa pelisäännöt ja tarkkailee jokaista joukkuetta bunkkeristaan käsin ja kertoo heille, minne heidän on mentävä seuraavaksi, mitä haasteita heidän on suoritettava ja mihin kysymyksiin heidän on yritettävä vastata. Cox esittää “The Controlleria” Bond-elokuvien tyyppisenä pahiksena, joka iloitsee kilpailijoiden vaikeuksista.

Kysymyksiin päästäkseen parit kohtaavat hermoja raastavia Bond-inspiroituja haasteita, jotka vievät heidän fyysisen voimansa ja henkiset reservinsä äärirajoille. Jokainen kysymys on kasvavan rahasumman arvoinen. Oikein vastatessaan he jatkavat seuraavaan kysymykseen, jos he vastaavat väärin, heidän matkansa on ohi.

007: Road to a Million” vie kilpailijat Skotlannin ylämailta ja syrjäisestä Chilen autiomaasta Venetsian vilkkaille kaduille ja Jamaikan ylelliselle Karibian rannikolle. Sarja on täynnä draamaa, eeppisiä paikkoja, jännittäviä haasteita ja tunteita. Aiotko katsoa sarjan?

Katso sarjan traileri:Lisää MUITA 007-AIHEISIA UUTISIA täällä