Nokia XR20 – the only gadget you’ll ever need

Nokia XR20 – the only gadget you’ll ever need

September 17, 2021 0 By 007 Travelers

Lashana Lynchin näyttelemän agentti Nomin kädessä on nyt Nokian XR20- versio. Vuotta aiemmin tehdyssä videossa alunperin Nomilla oli käytössä Nokia 5.3 tai Nokia 8.3 5G- puhelin.

SCROLLAA ALAS NÄHDÄKSESI PÄIVITETTY MAINOSVIDEO!

Nokia XR20. Tehty näyttämään hyvältä elämän kolhuista huolimatta.

Nokia XR20 on suunniteltu pitkäikäiseksi. Se kestää elämän kolhut ja ottaa ne vastaan tyylillä. Ultratukeva kotelo ja kestävin näyttölasi tekevät puhelimesta naarmuuntumisen-, putoamisen-, lämmön-, kylmän-, veden-, lasten- ja lemmikkienkestävän. Mukana käyttöjärjestelmäpäivitykset kolmeksi vuodeksi ja kuukausittaiset tietoturvapäivitykset neljäksi vuodeksi, joten puhelin on ajan tasalla pitkälle tulevaisuuteen. Koska käytät sitä kauemmin, teet myös palveluksen ympäristölle. Mukana on 1 vuoden ilmainen näytön vaihtotakuu ja laaja kolmen vuoden takuu odottamattomien tapahtumien varalta.

Tehtävään kuin tehtävään.

Olitpa pelastamassa maailmaa tai vain tilaamassa ruokaa, Nokia-puhelimella tehtävä sujuu helpommin. Tule mukaan juhlistamaan 25:nnen James Bond -elokuvan “No Time To Dien” julkaisua – mukana myös Lashana Lynch Nomin roolissa.

Erittäin kestävä ja täynnä ominaisuuksia oleva Nokia XR20 on valmis toimintaan. Uuden SpeedWarp-tilan ansiosta voit ottaa kuvia täysin uudella tavalla. Jaa kuvat hetkessä nopean ja luotettavan 5G-yhteyden avulla. Langattoman latauksen myötä voit unohtaa johdot, ja Google Assistant on aina apunasi. Kaikki mitä kentällä tarvitset.

Päivitetty mainosvideo täällä:

Lue lisää täältä

Lähde ja kuvat: Nokia

Lisää NO TIME TO DIE – UUTISIA täällä