Dave Baustista Bondin kuvauksista: “SPECTRE oli painajainen”

Dave Baustista Bondin kuvauksista: “SPECTRE oli painajainen”

June 12, 2021 0 By 007 Travelers

Dave Bautista eli Bond-konna Mr. Hinx elokuvasta “007 SPECTRE” (2015) kertoo Bondin kuvausten olleen logistinen painajainen. Bautista tullaan näkemään jälleen Daniel Craigin rinnalla elokuvassa “Knives Out 2” (2022), jonka kuvaukset alkavat kesällä 2021 Kreikassa. Craig esittää jälleen etsivä Benoit Blancia ja joidenkin huhujen mukaan myös tämän kaksoisveljeä. “Knives Out 2“:n näyttelijätiimiin on ilmeisesti kiinnitetty Bautistan lisäksi myös mm. Edward Norton, Kathryn Hahn, Janelle Monáe ja Leslie Odom Jr, Madelyn Cline ja Kate Hudson. Elokuvan ohjaa Rian Johnson, kuten ensimmäisenkin “Knives Outveitset esiin” – leffan.

Dave Bautista Mr. Hinxin roolissa elokuvassa “007 SPECTRE
Photo © EON, United Artists, Danjaq, LLC

Dave Bautista kertoo:

“Kyllä, olen innoissani päästessäni työskentelemään jälleen Danielin kanssa. Ja olen innoissani, että se tulee olemaan paljon, paljon vähemmän stressaava ympäristö, koska Bond-elokuvassa oleminen on vain rankkaa. Se on stressaavaa. Se on pitkiä päiviä. Logistisesti, se on painajainen. Siirryt vain maasta toiseen ja taas seuraavaan. Se on pitkä ja hidas prosessi. Luulen, että Spectreä kuvattiin lähes vuosi. Minun roolini ei ollut laaja, mutta olin kuvauksissa kahdeksan kuukautta. Joten se on vain pitkä, pitkä prosessi.”

Isot produktiot ovat Bautistalle tuttuja muualtakin kuin Bondin maailmasta. Entinen ammattipainija on ehtinyt näytellä mm. sellaisissa elokuvissa kuin kahdessa “Guardians of the Galaxy” – elokuvassa, sekä mm. leffoissa “Blade Runner 2049“, “Avengers: Infinity War” ja “Avengers: Endgame” sekä Pierce Brosnanin rinnalla elokuvassa “Final Score“.

Pierce Brosnan ja Dave Bautista elokuvassa “Final Score

Lisää MUITA 007-AIHEISIA UUTISIA täällä