Vierailemassa James Bond- teemalla sisustetussa parturiliikkeessä

Vierailemassa James Bond- teemalla sisustetussa parturiliikkeessä

April 4, 2019 0 By 007 Travelers

Mitä: James Bond- teemalla sisustettu parturiliike GROOM James

Missä: Lauttasaarentie 11, Helsinki

Milloin: 007 Travelers vieraili 27.3.2019

007 Travelers vieraili Helsingin Lauttasaaressa, jossa on James Bond – teemalla sisustettu parturiliike.

Astumme ovesta sisään ja kodikkaan näköinen parturitila avautuu eteemme. Otamme muutaman kuvan ennen kuin parturina Mikalle toimiva Emilia H. ottaa ohjat käsiinsä.

Mika / 007 Travelers ja parturi Emilia

Barberi Oy:n äitiyslomalla oleva parturi / franchisingyrittäjä Hanna kertoi meille, että aina avatessaan uuden GROOMin, he olivat aina miettineet teeman tarkasti. “Bond-teema lähti siitä, kun mietimme, mikä olisi mahdollisimman maskuliininen teema? Ja erilaisten ideoiden kautta päädyimme Bondiin. Bondin teemaan on helppo rakentaa ja ammentaa. Klassista, maskuliinista ja näyttävää! Ja kuka mies nyt ei Bondista pitäisi? (meidän asiakkaamme ovat miehiä.) Olimme ideasta todella innoissamme ja oli ihana päästä toteuttamaan visioitamme.”

Lauttasaaren GROOMin toimipiste avattiin 16.9.2017


Hanna kertoo ihalevansa kovasti Bondia ja pitää elokuvista. Hän katsoo aina elokuvat kun niitä tulee TV:stä. Ja Bondista on hauska jutella. Joidenkin asiakkaiden kanssa on käyty mielenkiintoisia Bond-keskusteluja. Sen suurempana fanina Hanna ei kuitenkaan itseänsä pidä.

Kuinka materiaalit sitten on liiketilaan hankittu?


“Julisteet seinälle olen tilannut allposter.comista, ja Sammy’s Garage on toteuttanut työtasot ja kassan. Muuta sälää onkin sitten hankittu useammasta paikasta.”

Nobody does it better…?

 
Palvelu GROOM Jamesissa on ystävällistä, myös kahvia oli tarjolla. Laatuun olemme myös tyytyväisiä. Kiitos Hanna ja Emilia H. / GROOM James. Suosittelemme kokeilemaan!

Varaa aika täältä tai soita numeroon 040-715 6362
Voit myös käydä paikan päällä kysymässä vapaita aikoja.
Liike avoinna Ma-pe 9-20 ja  La 10-17.

Katso lisää MUITA 007-AIHEISIA UUTISIA täältä