007-kilpailu: Voita Bond-aiheinen palkinto tai lippuja “Hänen majesteettinsa salaisessa palveluksessa” – elokuvan juhlanäytökseen!

007-kilpailu: Voita Bond-aiheinen palkinto tai lippuja “Hänen majesteettinsa salaisessa palveluksessa” – elokuvan juhlanäytökseen!

May 18, 2019 0 By 007 Travelers

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

VASTAA OIKEIN JA VOITA BOND-VALOKUVA NÄYTTELIJÄ TERENCE MOUNTAININ NIMIKIRJOITUKSELLA! (KILPAILU ON PÄÄTTYNYT. VOITTAJILLE ON ILMOITETTU).

Mustavalkoinen valokuva elokuvasta “Hänen majesteettinsa salaisessa palveluksessa” (1969). Kuvassa George Lazenby (James Bond) ja Terence Mountain (Raphael). Kuva on Terence Mountainin nimikirjoituksella varustettu. (Koko 20×25 cm)

Arvotaan oikein vastanneiden kesken myös 3 x 2 lippua “Hänen majesteettinsa salaisessa palveluksessa” -elokuvan juhlanäytökseen 18.6.2019 klo 20.00 Kino Reginassa. Liput on lahjoittanut KAVI. Lue lisää tilaisuudesta täältä.

Näytöksessä kaikkien lipun ostaneiden kesken jaossa vielä huikeita palkintoja yhteistyökumppaneiltamme, pysy kuulolla, kerromme palkinnoista ja niiden lahjoittajista myöhemmin tarkemmin!

Näytöksessä lisäksi pukukilpailu, jonka voittajalle hieno elokuvaan liittyvä Bond-aiheinen keräilyharvinaisuus.

KILPAILU: Katso elokuvan traileri täällä, ja vastaa kysymykseen:

Minkä värinen kelkkailukypärä James Bondilla on?

Meilaa vastauksesi osoitteeseen: info@007travelers.com

Kilpailun aika: Kilpailu alkaa la 18.5.2019, ja päättyy pe 31.5.2019. (KILPAILU ON PÄÄTTYNYT. VOITTAJILLE ON ILMOITETTU).

Kilpailun ehdot: Elokuvalippujen toimitus vain Suomeen, ikäraja elokuvaan 16 vuotta.

Osallistujen tietoja ei tallenneta eikä käytetä suoramarkkinointitarkoituksiin.

007 TRAVELERSIN YHTEISTYÖKUMPPANIT TAPAHTUMASSA: