Muistelemme lauantai-iltoja Tanya Robertsin seurassa

Muistelemme lauantai-iltoja Tanya Robertsin seurassa

January 6, 2021 0 By 007 Travelers

Vietettyämme puolen vuoden ajan lauantai-illat Tanya Robertsin seurassa livechatissa kysellen hänen urastaan, on vaikea pukea sanoiksi tunnetta jota koemme parhaillaan. Vuosi 2021 alkoi ikävällä tavalla kun menetimme Tanyan 4. tammikuuta 2021. Tanya oli vasta 65-vuotias.

Tanya Roberts tunnettiin Bond-fanien keskuudessa parhaiten roolistaan Stacey Suttonina elokuvasta “007 ja kuoleman katse” (“A View to a Kill“, 1985).

Vuonna 2020 Tanya aloitti online chat – ohjelmansa “Live Chat with Tanya Roberts” jossa mekin esitimme usein kysymyksiä Tanyalle, joihin hän ystävällisesti myös vastasi. Seuraavassa kooste kysymyksistämme ja Tanyan vastauksista.

Tanyaa naurattaa muistot kysyttyämme Christopher Walkenista

007 Travelers: San Franciscon kaupungintalolla kuvattiin osa elokuvasta “007 ja kuoleman katse” (1985). Kuinka paljon kuvauksista tehtiin paikan päällä ja kuinka paljon studiossa?

Tanya:

007 Travelers: Mikä on paras muistosi Christopher Walkenista? (Walken näytteli konna Max Zorinia elokuvassa “007 ja kuoleman katse“.)

Tanya:

007 Travelers: Huomasitko mitään kireyttä Roger Mooren ja Grace Jonesin välillä elokuvan “007 ja kuoleman katse” – kuvauksissa? (Grace Jones esitti konnan apuri May Day:tä elokuvassa)

Tanya:

007 Travelers: Tanya näytteli yhdessä Tom Jonesin kanssa elokuvassa “Pleasure Cove” (1979). Mitä muistoja on Tom Jonesista?

Tanya:

007 Travelers: Olit vierailevana tähtenä yhdessä jaksossa TV-sarjassa “Seikkailujen saari“, jossa yhtenä vakionäyttelijänä oli Hervé Villechaize (Nick Nack elokuvassa “007 ja kultainen ase“, 1974). Mitä muistoja jäi Hervéstä?

Tanya:

007 Travelers: Mikä on suosikki repliikkisi jossain elokuvassasi tai TV-sarjassa jossa olet esiintynyt?

Tanya:

007 Travelers: Minkälainen oli kissa, jonka kanssa näyttelit elokuvassa “007 ja kuoleman katse“?

Tanya:

007 Travelers: Kuka on suosikki Bond-konnasi?

Tanya:

007 Travelers: Soon Tek-Oh näytteli neljässä “Charlien enkelit” – jaksossa. Mitä muistoja hänestä jäi? (Soon Tek-Oh näytteli “luutnantti Hip”iä elokuvassa “007 ja kultainen ase” (1974)?

Tanya:

007 Travelers: Olet näytellyt kahdessa eri elokuvassa Don Stroudin kanssa. Millaista hänen kanssaan oli työskennellä? (Don Stroud näytteli Heller – nimistä hahmoa elokuvassa “007 ja lupa tappaa“, 1989)

Tanya:

007 Travelers: Mitä muistat elokuvasta “Tappavaa peliä” (1991), jossa näyttelit Robert Davin kanssa? (Robert Davi näytteli Bond-konna Franz Sanchezia elokuvassa “007 ja lupa tappaa“)

Tanya:

007 Travelers: Yhdessä “70s Show“- TV-sarjan jaksossa sinulla oli morsiusneitoina peräti kolme muuta Bond-tyttöä. Mitä muistoja sinulla on tuosta jaksosta?

Tanya:

007 Travelers: Elokuvassa “007 ja kuoleman katse” James Bond (Roger Moore) valmistaa sinulle omeletin. Oliko se oikea ja syötiinkö se kuvausten aikana?

Tanya:

007 Travelers: Milloin oli viimeinen kerta kun näit Sir Roger Mooren?

Tanya:

007 Travelers: Onko sinulla suosikki kenkämerkkiä?

Tanya:

007 Travelers: Tapasitko koskaan Sean Connerya? Mikä on Conneryn paras elokuva?

Tanya:

007 Travelers: Kauanko vei aikaa kuvata kohtauksesi elokuvassa “007 ja kuoleman katse“?

Tanya:

TV-sarjojen puolella Tanya tuli tunnetuksi “Charlien enkelit” – sarjasta. Hän tuli mukaan sarjan viimeisellä eli viidennellä tuotantokaudella. Hänen roolihahmonsa oli nimeltään Julie Rogers. Vuosituhannen vaihteessa Tanya työskenteli usemman kauden ajan “70s Show” – sarjassa esittäen Midge Pinciottia. Hän näytteli myös monessa elokuvassa kuten “Voittamaton kostaja” (1982) ja “Sheena – viidakon kuningatar” (1984).

Jäämme kaipaamaan chattejä Tanyan kanssa. Kiitos kun teit tämän mahdolliseksi Mike Pingel. Lepää rauhassa Tanya. Olet aina muistossamme!

Katso lisää 007-AIHEISIA UUTISIA täältä