Nokia-puhelimet uudessa Bond-elokuvassa – No Time To Die -kampanjan tähtenä Lashana Lynch

Nokia-puhelimet uudessa Bond-elokuvassa – No Time To Die -kampanjan tähtenä Lashana Lynch

March 23, 2020 0 By 007 Travelers

Nokia – puhelinten uusi kampanja pääosassaan Lashana Lynch agentti Nomin roolissa. Nokia puhelimet juhlivat 25:tä Bond-elokuvaa “007 No Time to Die“. “The Only Gadget You’ll Ever Need”.

HMD Global, Nokia-puhelinten koti, julkisti yhteistyönsä 25:nnen James Bond -elokuvan, “No Time to Die“, kanssa lanseeraamalla kaikkien aikojen suurimman markkinointikampanjansa. Kampanjan kasvona on Lashana Lynch, joka esittää elokuvassa uutta 00-agenttia, Nomia. Kampanjan avaa BAFTA-palkitun ohjaajan Amma Asenten ohjaama, No Time to Die -elokuvasta inspiraationsa saanut mainosfilmi.

Alla ensimmäinen 30-sekunnin mittainen mainos:


Uutuuspuhelinten lisäksi elokuvassa esiintyvät Nokia 7.2. ja jo ikonisen aseman saavuttanut 3310. Yhteistyössä Bond-elokuvan kanssa HMD Global vastaa maailman kovimpien asiakkaiden vaatimuksiin ja tarjoaa MI6-agenttien edellytykset täyttävää turvallisuutta, nopeutta ja innovaatiota.


No Time to Die -kampanjan kasvo ja Bond-tähti Lashana Lynch kertoo historiastaan Nokia-puhelinten kanssa.

Lynch kertoo:

“Ensimmäinen puhelimeni oli Nokia 3210, jonka sain 10-vuotiaana. Matopelin ja vaihdettavien näppäinten kanssa se tuntui minusta jo silloin älypuhelimelta. Kun nyt mietin, kuinka paljon Nokia-puhelimet ovat kehittyneet, on jännittävää esittää Nomia, joka paljastaa brändin uuden puhelimen.”

Bafta-palkittu ohjaaja Amma Asante kertoo mainosfilmin kuvauksista:

 ”Olen aina tuntenut vetoa projekteihin, joissa kerrotaan vahvojen ja älykkäiden naisten tarinoita. Kampanjan käsikirjoituksessa Nomi kuvattiin upeasti agenttina, joka ei pelkää taistella pahiksia vastaan – ripauksella huumoria.”

Juho Sarvikas, HMD Globalin tuotejohtaja, kommentoi:

”Ensi-illan siirtyminen marraskuulle loi meille upean mahdollisuuden rakentaa jännitystä yhteistyön ympärille. “No Time To Die” on tuonut teknologian vetovoimansa ytimeen. Elokuvan keskiössä on innovaatio, ja käyttämämme teknologiamme kanssa Bond-yhteistyö tekee puhelimistamme ainoan laitteen, jonka kukaan, edes 00-agentti, tarvitsee.”

“Luottamus, turvallisuus ja laadukas design muodostavat perustan Nokia-puhelimille, ja arvomme heijastelevat uraauurtavaa agentti Nomia. Olemme ylpeitä siitä, että voimme tuoda viimeisimmän teknologian kaikkien saataville ja olemme innoissamme, että voimme tehdä sen uusimman yhteistyökumppanimme kanssa.”

HMD Global
HMD Global on Nokia-puhelinten ja -tablettien uusi koti, jonka pääkonttori on Espoossa. HMD muotoilee ja markkinoi älypuhelin- ja peruspuhelinvalikoimaa, joka on kohdennettu useille eri kuluttajaryhmille ja joka tarjoaa puhelimia useissa eri hintakategorioissa. Innovointiin ja korkeaan laatuun sitoutunut HMD Global Oy on Nokia-puhelinten ja -tablettien lisensoija yksinoikeudella.

Nokia on Nokia-yhtymän rekisteröity tavaramerkki. Android, Android One ja muut tavaramerkit ovat Google LLC:n tavaramerkkejä; Oreo on Mondelez International, Inc. Groupin tavaramerkki. Qualcomm ja Snapdragon ovat Qualcomm Incorporatedin tavaramerkkejä, jotka on rekisteröity Yhdysvalloissa ja muissa maissa.

NO TIME TO DIE
NO TIME TO DIE, and related James Bond Trademarks and Materials ©1962-2020 Danjaq and MGM. NO TIME TO DIE, and related James Bond Trademarks are trademarks of Danjaq. All Rights Reserved.

Lue lisää 007 NO TIME TO DIE – UUTISIA täällä