Raportti: 007 Travelers @ Matka 2016 -messuilla

Raportti: 007 Travelers @ Matka 2016 -messuilla

January 24, 2016 0 By 007 Travelers

007 Travelers oli viikonloppuna Lomalinjan osastolla 6k88 kertomassa Bond-matkoista, jotka ovat tänä vuonna 2016 toukokuussa Lontoossa ja syyskuussa Sveitsin Alpeilla. Lauantaina porukkaa kulki tasaisena virtana, ja pysähtyi juttelemaan kanssamme. Bond-aiheesta oltiin kiinnostuneita ja 007-arvontaankin messuvieraat osallistuivat. Annoimme kiinnostuneille esitteet mukaan. 

Kuva Lomalinjan osastolta 23.1.2016 lauantaina

Pirita & Mika / 007 Travelers

Sunnuntaina meillä oli Lomalinjan standin pöydällä mainos tulevista Bond-matkoista, ja kerroimmekin mielellään aiheesta lisää. Messuvieraat osallistuivat myös tänään arvontaamme. 

Vaikka lunta satoi reippaasti, olivat ihmiset lähteneet sankoin joukoin liikkeelle, hyviä matka-aiheisia keskusteluja käytiin Lomalinjan osastolla. Bond-matka Sveitsin Alpeille Piz Gloriaan herätti ihastusta, kukapa ei haluaisi nähdä huikeita maisemia kolmen kilometrin korkeudessa! Myös siellä järjestettävä drinkkikoulu kiinnosti, sekä Bond World 007, puhumattakaan juuri avatusta 007 Walk of Famesta.

Lontoo kiinnosti myös vahvasti, onhan se Bondin kotikaupunki. Useat haluavat päästä Bond In Motion -näyttelyyn, ja viemme matkallelähtijät myös kiitämään veneellä Bond-tyyliin Thamesia pitkin. 

Kuva toiselta messupäivältä 24.1.2016 sunnuntaina

Niin, entäpä se arvontapalkinto! Sorry ladies, Daniel Craig ei ollut saatavilla seuraksi, vaikka moni sitä toivoi. Palkinto on keräilyharvinaisuus. (Artisti Jeffrey Marshall

Lomalinjan edustaja nosti arvan sokkona, ja tämän Bond-aiheisen, museopaperille painetun, Terence Mountainin sekä Sylvana Henriquesin nimmaroiman lithograpfin nro 177/1500 voitti Anna Hölsö, onneksi olkoon!

Artwork by Jeffrey Marshall

Pyydä 007 Travelers esittelemään 007-tapahtumasi:agenttimatkaaja@gmail.com
 
Esimerkkejä täällä