Sir Roger Mooren pojantytär ensimmäisessä elokuvaroolissaan

Sir Roger Mooren pojantytär ensimmäisessä elokuvaroolissaan

April 8, 2021 0 By 007 Travelers

Sir Roger Mooren pojan Geoffrey Mooren, tytär Ambra Moore, 22, teki filmidebyytinsä elokuvassa “Nemesis” (2021), jossa hän näyttelee Kate – nimistä hahmoa. Mukana elokuvassa on myös mm. “East Enders” – sarjasta tuttu Billy Murray ja Jeanine Nerissa Sothcott. Elokuvassa nähdään lisäksi Julian Glover, joka näytteli Bond-konna Aristotle Kristatosta Roger Mooren tähdittämässä Bond-seikkailussa “Erittäin salainen” (“For Your Eyes Only“, 1981).

Ambra kertoo, että hänen isoisänsä Sir Roger olisi kauhistellut elokuvassa olevaa kidutuskohtausta, johon Ambran roolihahmo joutuu. Ambra kertoo: “Luulen, että isoisän olisi ollut hyvin vaikea katsoa kidustuskohtausta. Hänelle olisi ollut vaikeaa nähdä minuun sattuvan, mutta hän olisi varmasti nauttinut elokuvasta, jossa on Billy Murray ja paljon gangstereita. Hän olisi ollut minusta ylpeä.”

Ambra Moore “Nemesis” – elokuvan kuvauksissa

Aivan ensimmäistä kertaa Ambra Moore ei kuitenkaan kameran edessä ole. Hän esitti itseään dokumentissa “And the Winner Isn’t” (2017). Nic Panicin ohjaamassa dokumentissa olivat mukana myös Ambran isä Geoffrey sekä Bondit isoisä Sir Roger ja George Lazenby, monien muiden tähtien kanssa. Elokuvamaailmaan Ambra tutustui jo vuonna 2015, kun hän toimi Bondia esittävän Daniel Craigin assistenttina elokuvan “007 SPECTRE“, kuvausten aikana. Ambra sanoo Craigistä: “Kuvausten ulkopuolella hän oli ihana, aina vitsailemassa.” Craig ei ollut tiennyt, että Ambran isoisä oli Roger Moore, mutta tilanne selvisi myöhemmin kun Ambran isä Geoffrey saapui käymään kuvauspaikalla.

Ambra kertoi kuinka hänen isoisänsä Sir Roger auttoi häntä kehittymään näyttelijättärenä, kun Roger usein katseli Ambran näytelmiä koulussa ja opetti hänelle runoutta. Ambra muistelee: “Yksi runo oli Rudyard KiplinginJos” (“If“, 1910). “Pelkästään se, kun katseli hänen lausuvan sitä, auttoi minua.”

Ikävoidesssään isoisäänsä Ambra kertoi katsovansa tämän elokuvia, joihin lukeutuu seitsemän Bond-leffaa. Suosikki 007-elokuvikseen Ambra mainitsee elokuvat “007-rakastettuni (“The Spy Who Loved Me“, 1977) ja “Elä ja anna toisten kuolla” (“Live and Let Die“, 1973). Ambra kertoo: “Kun olin pieni ja näin isoisäni Bond-elokuvissa, ajattelin: Olen niin onnekas, minulla on kaksi isoisää, yksi jonka näen Bond-filmeissä ja toinen, jonka näen kotona.”

Lähde: Mirror

Lisää MUITA 007-AIHEISIA UUTISIA täällä