James Bond ja lupa astua laivaan!

James Bond ja lupa astua laivaan!

June 29, 2021 2 By 007 Travelers

Siinä se nyt on! Upeana ja uljaana edessämme kellui James Bond – jahti Sibeliustalon vieressä Lahden matkustajasatamassa.

Huomiomme kiinnittyi heti laivan kyljessä olevaan James Bond – nimeen. Astuimme laivaan “Fleming Entrancea” ylös laivan katetulle grillikannelle, josta matka jatkui ylös kohti hienoa aurinkokantta. Sieltä olikin upeat näkymät Lahden matkustajasatamaan yli Vesijärven. Kirjailija Ian Fleminghän itse työskenteli aikoinaan laivaston tiedustelupalvelussa ja -James Bondkin liittyy 007-kirjoissa laivastoon jo 17-vuotiaana. Elokuvissa ja kirjoissa Bondin sotilasarvona on komentajakapteeni (Commander). Bondin esittäjistä Sean Connery liittyi Britannian merivoimiin jo 15-vuotiaana ja vietti laivastossa kolme vuotta.

“Fleming Entrance”
James Bond-jahdilla on pelastusvene, jossa on tietysti myös 007-teksti.
Laivan ovista ja hyttien nimistä voi bongata Bond-leffojen nimiä. Mikä on sinun suosikkisi?

Hyvin varusteltu hytti 🙂
Moneypenny on myös saanut nimensä yhteen laivan ovista.

Laiva on ihanteellinen paikka kokouksille, juhlille sekä tilausristeilyille. Tai mitäpä jos majoittuisit laivassa ja tutustuisit samalla reissulla Sibeliustalon tai Lahden kaupungin tarjontaan? Kysy lisää myös juhla-autopalveluista! J-Teams Line on tarjonnut palveluitaan tällä laivalla vuodesta 2019 alkaen. Laivan tilat ovat vuokrattavissa 15.3. – 15.10. välisenä aikana Lahden satamassa tai muualla. James Bond Yacht on siirrettävissä asiakkaan toiveiden mukaisesti myös laituripaikkaan Vesijärven, Päijänteen ja Ruotsalaisen vesistöillä.

Laivan salongissa on tilaa 24 hengelle ja siellä mekin voisimme nauttia vaikkapa Bond-henkisestä ruuasta ja tietysti shamppanjasta vaikkapa Bollingerin merkeissä. -> Kysy tapahtuma -ja elämyspalveluita!

Kabinetissa löytyy tilaa 10 hengelle ja sen tiloissa on myös täydellinen keittiö astioineen. Laivalla on tilaa yöpyä neljässä kahden-kolmen hengen hytissä. Sauna, suihku sekä WC:kin löytyvät laivan sisätiloista.

Kuumina päivinä tai öinä laivalta on myös helppo pulahtaa uimaan portain varustellulta uimatasolta.

Dialogi elokuvasta “Elät vain kahdesti” (1967)

James Bond : Saanko luvan astua laivaan? (Request permission to come aboard, Sir.)

Kapteeni / Captain : Lupa annettu. (Permission granted.)

James Bond : Kiitos. (Thank you!)

Sean Connery James Bondina elokuvassa “Elät vain kahdesti” (1967)
Photo © EON, United Artists, Danjaq, LLC

Yhteystiedot ja varaukset:

Puhelin: 0440 75 3000
Sähköposti: jamesbondyacht@gmail.com

Lisää MUITA 007-AIHEISIA UUTISIA täällä