SPECTRE-teemajuhlat Ravintola Lasipalatsissa ja Bio Rex-elokuvateatterissa

SPECTRE-teemajuhlat Ravintola Lasipalatsissa ja Bio Rex-elokuvateatterissa

November 6, 2015 0 By 007 Travelers


Mitä: “SPECTRE” -teemajuhlat
MissäRavintola Lasipalatsi & Bio Rex Cinema, Helsinki
Milloin: 28.10.2015


007 Travelers vieraili “SPECTRE”-teemajuhlissa Ravintola Lasipalatsissa Helsingissä.

Lasipalatsi on yksi Helsingin huomattavimpia funktionalistisia rakennuksia ja Ravintola Lasipalatsin valoisaan tilakokonaisuuteen kuuluu valoisan funkkistyylisen ravintolasalin lisäksi kolme rauhallista kabinettia, joissa järjestetään niin aamiaispalavereja kuin gaala-illallisiakin. Akvaario-kabinetti 12 henkilölle, Helsinki-kabinetti 26 henkilölle ja Palmuhuone 54 henkilölle ovat edustavia ja viihtyisiä tiloja. Niitä on helppo muokata asiakkaiden erilaisten toiveiden mukaisesti. Ravintola tarjoaa suosittujen klassikkoannosten lisäksi kunkin vuodenajan herkkuja silloin, kun ne ovat parhaimmillaan. Menussa näkyvä suomalaisuus korostuu myös raaka-aineiden valinnassa, ja keittiön kunnia-asiana onkin huolehtia siitä, että tarjolla on aina mm. tuoretta kotimaista kalaa, lihaa, juustoja ja marjoja.

RAVINTOLA LASIPALATSI – MANNERHEIMINTIE 22-24, 00100 HELSINKI

PUH. 020 7424 290

Aulassa oli Spectre-tyylisiä QR-koodinlukijalaitteita tapahtuman lipuntarkastusta varten.


Ravintola Lasipalatsi oli somistettu kaktuksin ja sombreroin ja paikka huokui meksikolaisen tavernan henkeä.

Pirita / 007 Travelers


Paikalla oli Q-laboratorio, jossa oli isännöivän asiakkaan laitteita mutta myös Bond-henkisiä esineitä. Tämä tilaisuus oli yhtä lailla “SPECTRE”-teemajuhla kuin asiakkaan tuotelanseeraustilaisuus.


Vieraat näkivät uuden Bond-filmin “SPECTRE”n Lasipalatsin tiloissa olevassa Bio Rex-teatterissa. Tämä oli hienoa, sillä virallinen ensi-ilta Suomessa oli vasta tulossa perjantaina 30.10.2015. Saimme leffaan popcornia ja limonaadia. Bio Rexissa on 700 paikkaa ja se on avattu vuonna 1936.

Buffet oli valmiina Bio Rexin lämpiössä elokuvan jälkeen:

*Kvinoa-avokadosalaatti ja mexicansalsa
*Gruyère-juusto, parsa-mansikkasalaatti ja balsamicosiirappi
*Tijuanan lohta Piri Piri -kastikkeessa ja meksikolainen papu-perunasalaatti
*Paahdettu härkä-carpaccio, rucola, oliivi ja parmesaani
*Ilmakuivattu kinkku, endiivi-päärynäsalaatti ja Tequila-majoneesi
*Rosmariini Focaccia 

Illan isännillä – Fujitsu Finland Oy:llä -oli käytössään kolme jälkiruokavaunua. Niissä oli erityiset otsalaudat, joissa kerrottiin heidän tuotteistaan ja palveluistaan. Kärryistä tarjoiltiin herkullisia puolukkamousse-, suklaamousse- ja avokadomoussetuutteja palveluesittelyjen ohessa.

Illan aikana Bio Rexin lämpiössä kuulimme Sunday Brothers feat Elina Arlin -orkesteria. He esittivät Bond-biisejä ja säestivät myös Magic Engine 007 -taikashowta, jossa esiintyi illusionisti Henri KemppainenDj Yucca ja William Suvanne esiintyivät myös.

Meillä 007 Travelers:lla oli oma ständi ja olimme myös lainanneet joitain Bond-esineitämme illan somistusta varten. Ihmiset olivat kiinnostuneita toiminnastamme, kuten 007-matkoista Bond-elokuvien kuvauspaikoille. He kysyivät meiltä Bondiin liittyviä kysymyksiä illan aikana ja meistä oli mukava olla avuksi.

.

Mika & Pirita / 007 Travelers


Jos haluat järjestää tapahtuman Ravintola Lasipalatsissa, katso yhteystiedot täältä.

Tämän tapahtumakokonaisuuden suunnitteli ja toteutti Point Production, ja jos haluat heidän järjestävän tapahtuman, ota yhteyttä heihin ja katso lisätietoja täältä.

Pyydä 007 Travelers esittelemään 

007-tapahtumasi:agenttimatkaaja@gmail.com
 
Esimerkkejä täällä