Palkinnot ja yhteistyökumppanit / HÄNEN MAJESTEETTINSA SALAISESSA PALVELUKSESSA 50 vuotta – juhlanäytös

Palkinnot ja yhteistyökumppanit / HÄNEN MAJESTEETTINSA SALAISESSA PALVELUKSESSA 50 vuotta – juhlanäytös

May 21, 2019 0 By 007 Travelers

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

007 Travelers & KAVI esittävät:

Tapahtuma: HÄNEN MAJESTEETTINSA SALAISESSA PALVELUKSESSA 50v-juhlanäytös
Missä: Kino Regina, Keskustakirjasto Oodi, Töölönlahdenkatu 4, Helsinki
Milloin: Tiistaina 18.6.2015, klo 20.00
Liput: 7,50 EUR, KAVI-klubilaisten hinta 6 EUR (Osta täältä tai ovelta jos lippuja enää jäljellä)
Istumapaikkojen lukumäärä: 250 istuinpaikkaa ja 2 pyörätuolipaikkaa.  Lisäksi koko ensimmäinen rivi on suunniteltu myös pyörätuolikäyttöä varten.

HÄNEN MAJESTEETTINSA SALAISESSA PALVELUKSESSA esitetään 35 mm:n arkistokopionaOHJELMA

007 TRAVELERS:N AVAUSSANAT
KUVAUTA ITSESI PUNAISELLA MATOLLA
007-PUKUKILPAILU: Paras Bond-aiheinen pukeutuminen palkitaan
ARVONTA (Kaikki näytökseen tulijat osallistuvat automaattisen hienojen palkintojen arvontaan)
ILLAN NÄYTÖS: HÄNEN MAJESTEETTINSA SALAISESSA PALVELUKSESSA (Pääosassa George Lazenby)


YHTEISTYÖKUMPPANIT JA PALKINNOT:

EPISODI – Suomen suurin elokuvalehti

Suomen suurin elokuvalehti Episodi lahjoittaa Episodin vuosikerran!

Episodi on korkealaatuinen lehti elokuvan maailmasta. Ajankohtainen ja tyylikäs julkaisu tarkastelee elokuvia, niiden tekijöitä ja taustoja. Lehti arvioi kaikki ensi-iltaelokuvat, haastattelee tähdet ja kertoo ensimmäisenä uutuudet sekä kuulumiset tärkeimmiltä elokuvafestivaaleilta.

Lehdessä tulkitaan kotimaista ja kansainvälistä elokuvaa sekä käsitellään alan tuoreimpia ilmiöitä. Kotiteatteriharrastajille Episodi tarjoaa laajan dvd-oppaan. Lehti on tilattavissa ja irtonumeromyynnissä lehtipisteissä kautta maan.

GROOM JAMES – Parturi (Lauttasaari, Helsinki) GROOM #17, since 2017

GROOM JAMES lahjoittaa ilmaisen GroCut Basic – hiustenleikkauksen parturiliikkeessään.

James Bond teemalla sisustettu GROOM James!

Lauttasaaren ja lähialueiden vaativaa asiakaskuntaa palvelee GROOM James. Liikkeen itseluottamusta tihkuva nimi selittää itse itsensä heti, kun astut parturin ovesta sisään.

Parturiliikkeestä löydät kaikki parturipalvelut hiustenleikkauksesta parranmuotoiluun ja parranajoon, myös ilman ajanvarausta! Liikkeestä löydät myös luonnollisesti laadukkaat miesten tuotesarjat.


KINO REGINA – Kino Regina on Kansallisen audiovisuaalisen instituutin elokuvateatteri.

KAVI järjestää tämän tapahtuman yhteistyössä 007 Travelersin kanssa ja KAVI lahjoittaa 3×2 lippua tähän tapahtumaan. (KILPAILU ON PÄÄTTYNYT. VOITTAJILLE ON ILMOITETTU).

KAVIn esitystoiminnan ydintehtävä on elokuvahistorian ja elokuvakulttuurin monipuolinen esitteleminen. Suurten klassikoiden rinnalla Kino Reginassa nähdään niin nykyelokuvaa kuin taide- ja vaihtoehtoelokuvaakin.

Kino Reginan konehuone on suunniteltu elokuva-arkiston esitystoiminnan vaativiin tarpeisiin. Poikkeuksellisessa konehuoneessa on modernin digi- ja äänitekniikan lisäksi parhaat mahdollisuudet esittää perinteistä filmiä. Ensimmäistä kertaa elokuva-arkiston historiassa KAVIn on mahdollista esittää omassa teatterissaan mm. 70-millisiä elokuvia ja cinemascope-elokuvia formaatin edellyttämällä tavalla. Samalla myös elokuvaesitysten tavoitettavuus ja esteettömyys paranevat.

Näytöksiä järjestetään kuutena päivänä viikossa, tiistaista sunnuntaihin, keskimäärin kolme näytöstä päivässä.
Elokuvateatterissa on 250 istuinpaikkaa ja 2 pyörätuolipaikkaa.  Lisäksi koko ensimmäinen rivi on suunniteltu myös pyörätuolikäyttöä varten.

KAVIn esitystoiminnan perustana ovat paitsi oman elokuva-arkiston kokoelmat myös kansainvälinen yhteistyö kollega-arkistojen ja elokuvalevitystoimistojen kanssa. Lisäksi KAVI tekee yhteistyötä kotimaisten elokuvafestivaalien ja muiden kulttuuritoimijoiden kanssa.

Elokuvakasvatuksella on merkittävä osa KAVIn esitystoiminnassa. Vuosittain kouluille ja oppilaitoksille kuratoiduissa näytöksissä vierailee noin 8000 päiväkotilaista, koululaista ja opiskelijaa. Keväällä 2019 mm. Taidetestaajien osallistavat kinokonsertit jatkuvat Kino Reginassa.

Koulujen elokuva-, media- ja kulttuurikasvatuksen tueksi KAVI tarjoaa ilmaisia materiaaleja netissä: Elokuvapolku ja Elävä muisti.

RAVINTOLA SAVOTTA – Reilua suomalaista ruokaa ja Suominostalgiaa

A&S Ravintolat lahjoittaa kahden hengen lahjakortin, jolla voi nauttia kolmen ruokalajin illallisen tai lounaan Ravintola Savotassa.

Nauti suomalaisen ruuan mausta. Ravintola Savotalla on samanlainen ruoka ja sijainti kuin Ravintola Smourazilla, jossa James Bond söi John Pearsonin kirjassa “James Bond, superagentin hurja elämä” (1973).

Ravintola Savotta vie vieraansa Senaatintorilta suoraan menneiden vuosikymmenien Suominostalgiaan. Savottahenkinen sisustus sekä persoonallisesti esille laitetut annokset ovat saaneet inspiraationsa Suomen rikkaista metsistä, tuhansista järvistä sekä suomalaisesta ”sisusta” ja tukkilaisperinteistä. Ravintola on kunnianosoitus sadoille tuhansille metsä- ja uittomiehille, työmaiden emännille sekä tehtaan patruunoille.

Savotan sisustuksesta löydät aitoja vanhoja esineitä menneiltä vuosikymmeniltä ja savotta-ajoilta. Alakerran kämppätuvan yli satavuotiaat lattialankut, vanhat tuolit ja pöydät on tuotu eri puolilta Suomea. Katutason uudemmasta salista löydät mummolasta tuttua vanhaa rekvisiittaa ja astiastosta vanhaa sekä uutta kuuluisaa suomalaista Arabiaa muumimukeineen. Nostalginen sisustus, suomalaisen keittiön parhaimmat raaka-aineet sekä Savotan Sannien ja Jätkien leppoisa huolenpito johdattelevat sinut menneiden aikojen nostalgiseen tunnelmaan.

Sanotaan, että metsä on suomalaisen kirkko, siihen sopiikin osuvasti, että Savotan katutason ravintolasalista avautuvat komeat näkymät suoraan Senaatintorille ja Tuomiokirkolle. Alakerran tukkilaishenkinen Kämppätupa soveltuu loistavasti myös yksityistilaisuuksiin.

Ravintola Savotta kuuluu A&S ravintoloiden ketjuun. A&S Ravintolat on perheyritys, jolla on seitsemän ravintolaa.


OSUVA RANGE & TRAININGKaksi ampumarataa Helsingin sydämessä

Yksi henkilö voittaa kahden ampujan tutustumiskäynnin Osuva Range & Trainingin ampumaradoilla.

Osuva on Suomen johtava sisäampumaratapalveluja ja ampuma-asekoulutusta tarjoava yritys. Avattuaan ovet vuonna 2000 Osuva on opastanut jo yli kaksikymmentätuhatta uutta ampujaa ampumaharrastuksen pariin ja järjestänyt tuhansia ryhmätilaisuuksia ja koulutuksia.

Ratojen modernit, viihtyisät tilat tarjoavat erinomaiset puitteet niin vakavalle harrastukselle kuin elämykselliselle ammunnalle, aivan Helsingin keskustassa. Laajasta asevalikoimasta löydät pienoispistooleita, pistooleita, revolvereja ja pistoolikaliiberisia karbiineja joka taitotasolle ja makuun.

Osuvalla työskentelevät Suomen kokeneimmat kouluttajat, jotka vastaavat turvallisuudesta ja ovat aina paikalla neuvomassa ampumiseen ja aseisiin liittyvissä asioissa. Vaikka kouluttajat suhtautuvat turvallisuusasioihin vakavasti, ovat he rentoja ja helposti lähestyttäviä ja radalla on miellyttävä, rauhallinen tunnelma.

Suomessa ampuminen on kaikkien harrastus ja se näkyy asiakaskunnassa. Osuvalla käyvät kaikenikäiset miehet ja naiset kaikilta elämän aloilta, joten rohkeasti mukaan vaan!


VAKOILUMUSEO –  Ainutlaatuinen museo aikuisille ja lapsille Tampereen sydämessä Finlaysonin alueella

Vakoilumuseo lahjoittaa lahjakortin kahdelle henkilölle Vakoilumuseoon ja upeita vakoiluaiheisia tuotepalkintoja, jotka on pakko saada omaksi!

James Bond ja muut fiktiiviset agentit ovat syntyneet esikuvista. Vakoilumuseo on paikka, jossa tutustut näihin todellisiin ihmisiin välineineen.

Vakoilumuseo on vakiinnuttanut paikkansa osana Tampereen kattavaa museomaailmaa. Aiheeltaan Suomen ja koko Euroopan ainoa erikoismuseo tarjoaa ikimuistoisia ja ainutlaatuisia elämyksiä niin lapsiperheille, tyky -ryhmille kuin polttareihin. Lapsille tarjolla on kokeiltavia vakoiluvälineitä, polttarit taas rakentuvat piinallisen valheenpaljastustestin ympärille. Agenttitestissä testataan vakoilun vaatimia ominaisuuksia kahdeksassa tehtävässä. Jokainen testin suorittanut saa tietysti diplomin ja suosituksen kykyjensä mukaiseen tiedusteluorganisaatioon maailmalla.

Vaikka vakoilu voikin olla kyseenalaista puuhaa…
…Tampereella Vakoilumuseossa se on hauskaa.


PUKUKILPAILUN VOITTAJALLE 007 TRAVELERSIN LAHJOITTAMA “HÄNEN MAJESTEETTINSA SALAISESSA PALVELUKSESSA” – ELOKUVAAN LIITTYVÄ PALKINTO!