007 Event: Bollinger Spectre 007-illallinen (30.10.2015)

007 Event: Bollinger Spectre 007-illallinen (30.10.2015)

October 20, 2015 0 By 007 Travelers

MikäBollinger Spectre 007-illallinen 

MissäAugust von Trappe – Belgian Bistro & Bar, Verkatehtaankatu 2, Tampere

Milloin: Perjantaina 30.10. 2015, klo.18.00

August von Trappe on Maestro Hans Välimäen Belgian Bistro & Bar, jossa kohtaavat moderni kansainvälisyys ja historiallinen ympäristö. Löydät ravintolan Tammerkosken kupeesta, legendaarisesta Matkailutalosta.

007 Travelers osallistuu tähän tapahtumaan ja raportoi tilaisuudesta!

James Bondin nimikkomenu sisältää agentin suosikkeja aina osterikeitosta Martiniin. Kokonaisuus voidaan kruunata virallisella Champagne Bollinger Spectre -samppanjalla.


Belgibistrossa 30.10.2015 tarjoiltava menu on taitava läpileikkaus Bondin suosikkiruokiin ja tunnetuimpiin juomiin. Alkuun tarjoillaan osterikeittoa, jonka jälkeen maistetaan muun muassa tryffelistä munakokkelia ja mehevää karitsaa. Menukokonaisuuden viimeistelee ranskalainen jälkiruoka Mille Feuille, jossa useat lehtitaikinan ja marjojen kerrokset sointuvat sulavasti yhteen. Illallisella on saatavilla myös ainutlaatuista Champage Bollinger Spectre -nimikkosamppanjaa, jota saa myös valituista Ravintola.fi-yökerhoista yksinoikeudella Pirkanmaalla.

Varaukset illalliselle puh. 010 4233 279 tai august@ravintola.fi.

MENU BOLLINGER SPECTRE

Osterikeitto
”Merenelävät maistuvat ennakkoluulottomalle agentille. Tämän amuse bouchen pääraaka-aineena on tuore ranskalainen osteri.”

Munakokkelia, mätiä ja tryffeliä
”James Bondin mieliruokaa on munakokkeli. James syö sitä aamuin ja illoin. Ruokajuomana hän suosii tietenkin samppanjaa. August von Trappen versiossa munakokkeli on maustettu mädillä sekä tryffelillä.”

Piikkikampelaa ja Lillet -kastiketta
”James rakastaa myös kalaa ja äyriäisiä, kampela kuuluu hänen ruokavalioonsa. Yksi Bondin lempijuomista on Vesper Martini, jonka ainesosa Lillet on tässä käytetty kastikkeeseen.”

“Martini”
”Ravistettuna vai sheikattuna… ei mitään näistä. Väliruokana tarjoamme klassikkodrinkin syötävänä versiona.”

Grillattua karitsaa ja hernettä
”Elokuvassa “Kuuraketti” (1979) James syö yksityisklubilla illalliseksi skottilaista karitsaa ja herneitä. August von Trappessa tosin karitsa on ihan suomalaista.”

Mille Feuille
”James ei juurikaan jälkiruoista välitä, mutta muutamassa elokuvassa hänelle maistuu marjat. Mille Feuille on klassikko.”

Menu 70 € / hlö,
Champagne Bollinger Spectre 209 € / plo

Pyydä 007 Travelers esittelemään 
007-tapahtumasi:agenttimatkaaja@gmail.com
 
Esimerkkejä täällä