Pierce Brosnan liittyy DC Universeen Dr. Faten roolissa

Pierce Brosnan liittyy DC Universeen Dr. Faten roolissa

March 25, 2021 0 By 007 Travelers

Nimi on Fate. Doctor Fate.

Pierce Brosnan on kiinnitetty DC Universen tulevaan elokuvaan “Black Adam“. Elokuva on spin-off jatko DC:n “Shazam!” – elokuvalle vuodelta 2019. Brosnan näyttelee Black Adamissa Kent Nelsonia. alias tohtori Fatea. Tohtori Fate on arkeologin poika, jolle opetettiin noitataitoja ja hänelle annettiin maaginen kohtalon kypärä. Hahmo on yksi DC:n vanhimpia, ja sen ensi-esiintyminen nähtiin jo 1940-luvun piirretyssä lehdessä “More Fun Comics #5”.

Pierce Brosnan ja tohtori Fate

Ensimmäisessä supersankarielokuvaroolissaan Brosnan kohtaa Dwayne Johnsonin (“The Rock”) näyttelemän Black Adamin. Shazam ja Black Adam ovat arkkivihollisia DC:n sarjakuvamaailmassa.

Black Adamin ohjaa Jaume Collet-Serra, joka teki jo yhteistyötä Dwayne Johnsonin kanssa elokuvassa “Jungle Cruise” (2021?), mutta sitä ei ole vielä koronan takia päästy julkaisemaan. Tämän hetken suunniteltu julkaisupäivä on 30. heinäkuuta 2021.

Brosnan on viimeinen kiinnitettävä hahmo “Black Adamiin”. Aiemmin on jo kerrottu, että Aldis Hodge pukee ylleen Hawkmanin puvun, Noah Centineo nähdään Atom Smasherinä ja Quintessa Swindell on Cyclone.
Black Adamin” kuvausten on tarkoitus alkaa huhtikuun aikana Atlantassa, Yhdysvalloissa.

Lähde: The Hollywood Reporter

Lue lisää UUTISIA BOND-NÄYTTELIJÖISTÄ täällä