Palkinnot ja yhteistyökumppanit / PALLOSALAMA 50 vuotta -juhlanäytös

Palkinnot ja yhteistyökumppanit / PALLOSALAMA 50 vuotta -juhlanäytös

May 9, 2015 0 By 007 Travelers

007 Travelers & KAVI esittävät:

Tapahtuma: PALLOSALAMA 50v-juhlanäytös
Missä: Elokuvateatteri Orion, Eerikinkatu 15, Helsinki
Milloin: Lauantai 15.8.2015, klo 20.00
Liput: 8,00 EUR (Osta täältä tai ovelta jos lippuja enää jäljellä)
Istumapaikkojen lukumäärä: 216

Nostalginen Spectre-tarina PALLOSALAMA esitetään 1980-luvun puolivälin 35 mm:n arkistokopiona.

ILLUSTRATION COURTESY OF PETER LORENZ, ILLUSTRATED 007
IN CO-OPERATION WITH BENJAMIN LIND, THE BOND BULLETIN
The Bond Bulletin tiedottaa tapahtumasta:
“James Bond elokuvan näyttäminen valkokankaalta on aina jotain erityistä. Sankarisi näkeminen isolla valkokankaalla on niin erilaista verrattuna Blu-Rayn katsomiseen kotona. Lisäksi voit tavata faneja ja jopa saada uusia ystäviä matkan varrella. Koska ‘PALLOSALAMA’ täyttää 50 vuotta tänä vuonna 2015, neljättä James Bond-filmiä tullaan juhlimaan tyylillä ympäri maailmaa. Ensimmäinen maa joka tekee niin on SUOMI.” (Lue lisää englanniksi täältä tai saksaksi täältä).


Benjamin Lind, The Bond Bulletin

OHJELMA


007 TRAVELERS:N AVAUSSANAT
KUVAUTA ITSESI Bond / Bond-tyttö -vetimissäsi!
007-KILPAILU JA -ARVONTA
ILLAN NÄYTÖS PALLOSALAMA (Pääosassa Sean Connery)


YHTEISTYÖKUMPPANIT JA PALKINNOT:

A&S RAVINTOLAT – Perheyritys josta jää hyvä maku!

A&S Ravintolat lahjoittaa kahden hengen lahjakortin, jolla voi
nauttia kolmen ruokalajin aterian Ravintola Savotassa.

A&S Ravintolat on perheyritys, jolla on kuusi ravintolaa.

RAVINTOLA SAVOTTA – Aidosti suomalainen!

Nauti suomalaisen ruuan mausta. Ravintola Savotalla on samanlainen ruoka ja sijainti kuin Ravintola Smourazilla, jossa James Bond söi John Pearsonin kirjassa “James Bond, superagentin hurja elämä” (1973).

Ravintola Savotta vie vieraansa Senaatintorilta suoraan menneiden vuosikymmenien Suominostalgiaan. Savottahenkinen sisustus sekä persoonallisesti esille laitetut annokset ovat saaneet inspiraationsa Suomen rikkaista metsistä, tuhansista järvistä sekä suomalaisesta ”sisusta” ja tukkilaisperinteistä.

Ravintola on kunnianosoitus sadoille tuhansille metsä- ja uittomiehille, työmaiden emännille sekä tehtaan patruunoille. Arabian vanhat astiat, yli satavuotiaat lattialankut, vanhat tuolit ja pöydät sekä lukuisat vanhat esineet on tuotu eri puolelta Suomea. Kukin niistä kertoo omaa tarinaansa menneiltä vuosikymmeniltä ja johdattaa Sinut entisaikojen nostalgisille ”savotoille”

EPISODI – Suomen suurin elokuvalehti

Suomen suurin elokuvalehti Episodi
lahjoittaa kahdelle Episodin vuosikerran!

Episodi on korkealaatuinen lehti elokuvan maailmasta. Ajankohtainen ja tyylikäs
julkaisu tarkastelee elokuvia, niiden tekijöitä ja taustoja. Lehti arvioi kaikki ensi-iltaelokuvat,
haastattelee tähdet ja kertoo ensimmäisenä uutuudet sekä kuulumiset
tärkeimmiltä elokuvafestivaaleilta. Lehdessä tulkitaan kotimaista ja kansainvälistä
elokuvaa sekä käsitellään alan tuoreimpia ilmiöitä. Kotiteatteriharrastajille Episodi
tarjoaa laajan dvd-oppaan sekä vinkkejä tulevista laiteuutuuksista.

HELSINKI SHOOTING CLUB – Ampumarata Helsingin sydämessä

Kaksi henkilöä voittaa 50 minuutin tutustumiskäynnin joka koostuu:


Perehdytyksestä, jossa käsitellään aseiden toiminta, turvallisuussäännöt ja ampumatekniikan perusteet (20-25 min.)

Ampumaosiosta, jossa ammutaan kouluttajien opastuksella 25 metrin matkalta pienoispistoolilla viiden laukauksen sarjoja. Tavoitteena on opettaa kaikille alusta asti mahdollisimman hyvä ampumatekniikka ja oikeat, turvalliset toimintatavat radalla. (25-30 min.) Tyypillisesti tutustumiskäynnillä ehditään ampumaan 25-35 laukausta, ampujien tahdista riippuen.

Tutustumiskäynnin hintaan sisältyy kaikki tarvittava, eli ratamaksu, asevuokra, patruunat, maalitaulu, ohjaus ja valvonta.

HSC on Suomen ensimmäinen asevuokrausta ja ampumakoulutusta tarjoava sisäampumarata. Viihtyisät tilat ja laaja kalusto yhdessä ystävällisten ja ammattitaitoisten kouluttajien kanssa takaavat onnistuneen kokemuksen olipa kyseessä ensikertalainen, yrityksen asiakastilaisuus, polttariseurue tai ampumista jo pitkään harrastanut henkilö tai ryhmä.

KAVI – KANSALLISVISUAALINEN INSTITUUTTI

KAVI järjestää tämän tapahtuman yhteistyössä 007 Travelersin kanssa ja KAVI lahjoittaa 2×2 lippua tähän tapahtumaan. Voit voittaa ne täältä. (Kilpailu päättynyt)

Kansallinen audiovisuaalinen instituutti (KAVI) on opetus- ja kulttuuriministeriön alainen valtion laitos, jonka toiminta perustuu lainsäädäntöön. KAVIn lakisääteisiin tehtäviin kuuluvat elokuvien ja televisio- ja radio-ohjelmien säilyttäminen sekä niihin liittyvä tutkimus, kuvaohjelmien tarjoamisen valvonta ja mediakasvatuksen edistäminen.

KAVI järjestää säännöllisesti elokuvanäytöksiä Elokuvateatteri Orionissa Helsingissä. KAVIn arkistoon sisältyy lähes kaikkea elokuvahistorian alkutaipaleelta uusimpiin huomionarvoisiin julkaisuihin, sekä klassikoita ja unohdettuja jalokiviä.SOLO SOKOS HOTEL TORNI HELSINKI – Solo Sokos Hotel Torni on Helsingin sydämessä elävä klassikko

Torni lahjoittaa yhden yön yöpymisen “Bond-sviitissä” kahdelle hotelliin, jossa Roger Moore on monesti majoittunut ollessaan Suomessa.

Torni, jolla on Solojen tapaan ainutlaatuinen luonne ja persoona. Hotelli Tornin tunnelma syntyy yksilöllisestä palvelusta, kokonaisvaltaisesta taide-elämyksestä ja tuhansista tarinoista, joita talolla on kerrottavanaan. Jokainen Solo Sokos Hotel Tornin huone on oma maailmansa, jossa pienet yksityiskohdat houkuttelevat ihastumaan: kaakeliuuneja, design-huonekaluja, taideteoksia ja tassuammeita. Ylimmissä kerroksissa pisteenä iin päälle tulevat upeat näköalat Helsingin ylle.VAKOILUMUSEO – Maailman ensimmäinen vakoilun erikoismuseo

Vakoilumuseo lahjoittaa upeita vakoiluaiheisia
tuotepalkintoja, jotka on pakko saada omaksi!

Maailman ensimmäinen vakoilun erikoismuseo avattiin yleisölle vuonna 1998.

Se tapahtui maassa, joka on ollut geopoliittisen ja teknologisen asemansa vuoksi kansainvälisen vakoilun vilkasta toimintakenttää.

“Hanki tieto – tai häviä!”

LISÄKSI 007 TRAVELERS:N YLLÄTYSPALKINTO!
2-vuotiaan blogimme synttäreiden kunniaksi arvomme erityisen PALLOSALAMA-palkinnon!

TERVETULOA!

Katso lisää PALLOSALAMA 50V-TAPAHTUMAN UUTISIA täältä